måndag 18 juni 2012

Matta dubbelbindning

Ett litet smakprov på det som är i arbete i vävstolen nu. Arbetsnamnet processar; det är där; vill inte göra sig riktigt hört.
Nu väver jag till Föreningen Göteborgsslöjds jubileumsutställning Frodigt, frejdigt, förtrollande” som pågår i Fjärilshuset i Trägårdsföreningen i Göteborg under sommaren. Utställningen öppnar lördagen den 21 juli och pågår till och med den 8 augusti.

6 kommentarer:

 1. Älskar dubbelbindnig! Måste bli ett nästa projekt! Å lite rosengång.... kypert..... Vill så mycket, men tiden, den är begränsad! Drömmer! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Charlotte, drömmarna är tur att vi har där kreativiteten flödar. Kreativiteten, drömmarna, lusten och idéerna gör oss glada. Konsten är att mota bort bedrövelsen över att tiden inte vill synkronisera sig med lusten och orken.
   Varje dag kommer nya idéer inom mig; somligt hamnar i skissboken; somligt förblir en idé som virvlar iväg annat envisas och finns kvar och ibland förverkligas de genom till exempel denna matta som envisas med att inte vilja heta annat än majmattan. kanske blir det Majmattan, som jag nu sätter mig och arbetar med en bit till.

   Radera
 2. Such an inspiring summer matta. I like to weave double binding, too. Your gray rags look so pretty, with all the patterns marbled and blended. Like a painting.

  SvaraRadera
 3. Älskar dubbelbindning, varianterna är ju så otroligt många så inget behöver ju bli det andra likt ! God fortsättning på midsommar helgen, kram Eva

  SvaraRadera
 4. Dubbelbindning förstår jag mig inte på men sol och klippor kan jag se.

  SvaraRadera
 5. En riktig "vill-ha-känsla" infinner sig när jag ser den mattan - sagolikt vacker ser den ut att bli.

  SvaraRadera

Det är fint med kommunikation så lämna ett litet avtryck om du vill, eller en tanke om det väcks någon.